7143 SAYILI AF KANUNU BAŞVURU SONUÇLARI

7143 SAYILI AF YASASINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN  DİKKATİNE!!

AD SOYAD BAŞVURDUĞU PROGRAM SONUÇ AÇIKLAMA
Şener YILMAZ Pazarlama (İ.Ö) Başvurusu Kabul Edildi  Yüksekokulumuz  Pazarlama Programının kapatılan program olması nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 7143 Sayılı Kanunun Uygulama İlkelerinin 10. Maddesinin (b) fıkrası gereğince Üniversitemiz Ezine Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programında eğitimine devam etmesine karar verildi.
Ezgi TOPAL Gıda Teknolojisi Başvurusu Kabul Edildi Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi (İ.Ö) Programı  kapatıldığından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren 7143 Sayılı Kanunun Uygulama İlkelerinin 10. Maddesinin (b) fıkrası gereğince  I.Sınıf Normal Öğretim öğrencileri ile birlikte öğrenime devam etmesine karar verildi.
Aslı BEDRİKOĞLU TAŞKIN Bahçe Ziraati (İ.Ö) Başvurusu Kabul Edildi Yüksekokulumuz Bahçe Ziraatı Programının isim değişikliği nedeniyle Bahçe Tarımı öğrencisi olarak af başvurusunun kabul edilmesine ancak Bahçe Tarımı Programının da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında öğrenci alımının durdurulması nedeniyle adı geçen öğrenciden 5 (beş) tercih alınarak yerleştirilmek üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na gönderilmesine karar verildi.
Merve ÇEÇEN Gıda Teknolojisi Başvurusu Kabul Edildi  Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programında 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren I.Sınıf Normal Öğretim öğrencisi olarak muaf olmadığı dersleri alarak öğrenime devam etmesine karar verildi.
Suat KARA Gıda Teknolojisi Başvurusu Kabul edildi. Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programında 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren II.Sınıf Normal Öğretimde muaf olmadığı dersleri almak koşuluyla öğrenime devam etmesine karar verildi.
Mine ÇEBİ Gıda Teknolojisi Başvurusu Kabul Edildi. Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programında 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren II.Sınıf Normal Öğretimde ve muaf olmadığı dersleri almak koşuluyla öğrenime devam etmesine karar verildi.
  • Af  Kayıt Tarihleri Kayıt İşlemleri :24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Yüksekokulumuzda yapılacaktır.
  • Lise Diplomasını teslim etmeyen  adaylar kayda gelirken diplomalarını getirmeleri gerekmektedir.