Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Bayramiç Meslek Yüksekokulu

2018-2019 ÖĞRETİM YILI II.EK SINAV PROGRAMI

2018-2019 ÖĞRETİM YILI II.EK SINAV PROGRAMI

ÖĞRENCİ NO

ADI SOYADI

PROGRAMI

DERSİN KODU ve ADI

SINAV TARİHİ VE SAATİ

151307010

Hayrettin ENGİN

Gıda Teknolojisi (İ.Ö)

14 GDT 215-Hijyen ve Sanitasyon

11.09.2019-13.30

141305016

Didem ÇAĞILCI

Gıda Teknolojisi

14 GDT 103- Kimya I

12.09.2019-13.00

14 GDT 105- Genel Mikrobiyoloji

11.09.2019-13.00

14 GDT 107- Gıdalarda Temel İşlemler I

12.09.2019-11.00

14 GDT 225- Gıda Artık ve Atıkların Değerlendirilmesi

12.09.2019-12.00

14 GDT215- Hijyen ve Sanitasyon

11.09.2019-13.30

14 GDT 227- İş Sağlığı ve Güvenliği

11.09.2019-12.00

14 GDT 228- Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

11.09.2019-14.00

14 GDT 203- Meyve ve Sebze Teknolojisi I

11.09.2019-10.30

151305007

Engin KUMRU

Gıda Teknolojisi

14 GDT108- Gıda Mikrobiyolojisi

11.09.2019-13.00

14 GDT 114- Gıda Kimyası

12.09.2019-12.00

14 GDT 220-Süt Teknolojisi II

12.09.2019-13.00

151305050

Mert KURT

Gıda Teknolojisi

14 GDT 201-Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

14 GDT 220-Süt Teknolojisi II

12.09.2019-13.00

151305056

Duygu DURMAZ

Gıda Teknolojisi

14 GDT 201-Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

071305030

Cansu ÖZEN

Gıda Teknolojisi

GDT209- Süt Teknolojisi

12.09.2019-11.00

GDT114-Gıda Kimyası

12.09.2019-12.00

151305055

Seray DESOVALI

Gıda Teknolojisi

14 GDT201- Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

14 GDT 113- Laboratuvar Tekniği

11.09.2019-10.00

14 GDT 203- Meyve ve Sebze Teknolojisi I

11.09.2019-10.30

14 GDT 207-Et ve Ürünleri Teknolojisi I

11.09.2019-11.00

14 GDT103- Kimya I

12.09.2019-13.00

151307022

Gizem BULAT

Gıda Teknolojisi

14 GDT201- Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

14 GDT 220- Süt Teknolojisi II

12.09.2019-13.00

14 GDT 215- Hijyen ve Sanitasyon

11.09.2019-13.30

14 GDT105-Genel Mikrobiyoloji

11.09.2019-13.00

151305034

Hüseyin ALACAOĞLU

Gıda Teknolojisi

14 GDT 114- Gıda Kimyası

12.09.2019-12.00

14 GDT 110- Gıda Katkı Maddeleri

11.09.2019-14.00

14 GDT 108- Gıda Mikrobiyolojisi

11.09.2019-13.00

14 GDT203- Meyve ve Sebze Teknolojisi I

11.09.2019-10.30

151305004

Busem ÖZKAN

Gıda Teknolojisi

14 GDT103- Kimya I

12.09.2019-13.00

14 GDT 205- Tahıl Teknoloji I

11.09.2019-12.00

151305043

Akile YILDIZ

Gıda Teknolojisi

14 GDT208- Et ve Ürünleri Teknolojisi II

11.09.2019-11.30

14 GDT 220- Süt Teknolojisi II

12.09.2019-13.00

14 GDT 114- Gıda Kimyası

12.09.2019-12.00

14 GDT 228- Su Ürünleri Teknolojisi

11.09.2019-14.00

14 GDT 113- Laboratuvar Tekniği

11.09.2019-10.00

14 GDT 215- Hijyen ve Sanitasyon

11.09.2019-13.30

14 GDt201- Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

151305053

Dilşah ÖZBAY

Gıda Teknolojisi

14 GDT 108- Gıda Mikrobiyolojisi

11.09.2019-13.00

14 GDT201- Süt Teknolojisi I

12.09.2019-11.00

14 GDT 220- Süt Teknolojisi II

12.09.2019-13.00

14 GDT 114- Gıda Kimyası

12.09.2019-12.00

14 GDT 113-Laboratuvar Tekniği

11.09.2019-10.00

14 GDT 226- Gıda Biyoteknolojisi

11.09.2019-14.30

14 YDİ 101-Yabancı Dil I

11.09.2019-12.00